






Właśnie zaczęło się lato, a wraz z nim startują wakacje. To czas, kiedy chłodne napoje, orzeźwiające drinki i schłodzone desery cieszą się największą popularnością. Bez kostek lodu trudno wyobrazić sobie sprawnie funkcjonujący bar, restaurację, czy kawiarnię.
Kostkarka do lodu to sprzęt, to niezbędny sprzęt nie tylko w sezonie letnim - sprawdź poniżej co zyskasz, inwestując w dobrej jakości urządzenie.

Niezależnie od stylu serwisu – à la carte, bankiet czy bufet – kluczowe jest zastosowanie odpowiednich urządzeń. Sprawdź, jak robić to skutecznie i z klasą, wykorzystując sprawdzone urządzenia.

Planujesz otworzyć kawiarnię? A może prowadzisz restaurację, pensjonat, cukiernię lub po prostu chcesz serwować dobrą kawę w domu? Wybór ekspresu to decyzja, która wpływa na jakość napoju, tempo pracy i koszty serwisu.Jaki ekspres będzie najlepszy w Twoim przypadku?
W M&M Gastro pomagamy zaplanować cały proces – od doboru urządzenia, aż po serwis. Jeśli chcesz, by Twoja kawa była Twoją wizytówką – odezwij się. Pomożemy Ci zrobić to dobrze.

Piec konwekcyjno-parowy to kluczowy element każdej profesjonalnej kuchni, zapewniający szefom kuchni idealną kontrolę nad procesem gotowania, zachowanie jakości i smaku potraw oraz umożliwiający równoczesne przygotowanie wielu dań.
Inwestorom natomiast oferuje oszczędność energii, skrócenie czasu pracy oraz znaczące obniżenie kosztów eksploatacyjnych, co bezpośrednio przekłada się na rentowność lokalu.
