Wyposażenie restauracji
( ilość produktów: 1632 )Kompleksowe wyposażenie restauracji obejmuje zarówno urządzenia grzewcze (tj. kuchnie i taborety gastronomiczne, taborety elektryczne i gazowe, frytownice, bemary, piece, piekarniki, kotły warzelne, grille,), jak również urządzenia chłodnicze i mroźnicze (szafy, stoły, zamrażarki, regały, witryny) oraz meble ze stali nierdzewnej oraz drobny sprzęt i akcesoria do gastronomii. Warto zadbać o odpowiednie zmywarki, które w zależności od typu i wielkości Twojego lokalu dostępne są w kilku odmianach (uniwersalne, do naczyń, do szkła, kapturowe).
Niezbędnym wyposażeniem naszej restauracji mogą okazać się również takie urządzenia jak szatkownice do warzyw, roboty wieloczynnościowe, krajalnice, wilki do mięsa oraz obieraczki do warzyw. Wymienione urządzenia rozdrabniające przeznaczone do stosowania w gastronomii dlatego cechują się wyjątkową wytrzymałością oraz bardzo dużą wydajnością. Są to cechy, które musi posiadać każdy sprzęt gastronomiczny będący na wyposażeniu lokalu gastronomicznego.
Doskonale wiemy jakie powinno być wyposażenie kuchni w restauracji, w szkole czy przedszkolu. Doradzamy i projektujemy wyposażenie kuchni gastronomicznych we wszystkich lokalach serwujących dania zarówno na miejscu jak również na wynos.Oferujemy także montaż oraz serwis gwarancyjny i pogwarancyjny wszystkich urządzeń gastronomicznych na terenie całej Polski.