Inwestycja - Eco bar

<< Powrót

Eco bar

Eco bary choć są nowością na polskim rynku gastronomicznym w krótkim czasie zdążyły zdobyć serca Polaków. Co charakteryzuje tego typu miejsca? Świeża i zdrowa żywność, smaczne menu bazujące na najpopularniejszych w ostatnich latach dietach – m.in. wegetariańskiej, wegańskiej, bezglutenowej, bezcukrowej i kuchni pięciu przemian. Wysokiej jakości składniki od lokalnych dostawców żywności – zagrodowe, Ecologiczne i bez konserwantów.

Wyposażenie Eco-Baru choć nie musi być tak rozległe jak wyposażenie restauracyjne to mimo wszystko jest całkiem obszerne. Obowiązkowo meble ze stali nierdzewnej, urządzenia grzewcze, urządzenia chłodnicze i rozdrabniające. Coraz częściej spotykanym trendem są także świeżo wyciskane soki i koktajle owocowe (lub warzywne) przygotowywane na oczach klienta. Pięknie pachną, rewelacyjnie smakują i apetycznie wyglądają.

Oczywiście każdy biznes – w tym biznes gastronomiczny jest tworzony po to, aby generować zyski. Dynamiczny wzrost sprzedaży produktów oferowanych przez eco-bary pozwala wierzyć, że trend na powstawanie tego typu lokali ma tendencję wzrostową.

Planujesz otworzyć nowy lokal?

Jeśli jednak dopiero planujesz rozpocząć swoją przygodę z gastronomią skontaktuj się z naszym Działem Inwestycji Gastronomicznych.

Chcesz doposażyć swój lokal?

Sprawdź dostępne kategorie urządzeń gastronomicznych lub zadzwoń do nas. Możesz również Możesz również wypełnić poniższy formularz kontaktowy.

Lat doświadczenia

22

Zrealizowanych lokali

1898

Obsługiwanych województw

16

Inwestycji zagranicznych

37

pixel