Inwestycja - Fast food

<< Powrót

Fast food

Lokale fast food to punkty gastronomiczne od lat cieszące się niesłabnącą popularnością wśród klientów. Koszt wyposażenia lokalu fast food'owego nie jest wysoki, a wahać się może w zależności od rozpiętości asortymentu, który chcemy serwować.

Do najczęściej wybieranych sprzętów do tego typu lokali należą urządzenia grzewcze do przygotowywania kebaba (+elektryczny nóż tnący do kebaba), lada chłodnicza sałatkowa, frytownica, rolkowy opiekacz do parówek, grill kontaktowy, opiekacz do zapiekanek, chłodziarka do butelek i okap. Niezmiernie ważne są także akcesoria takie jak dyspensery do sosów, deski, noże, szczypce i środki czystości.

Zwykle na początek Klienci kupują tzw. zestaw podstawowy, a po czasie (gdy już lokal zaczyna przynosić wymierne zyski) wracają po resztę sprzętu i rozszerzają asortyment. W drugiej fali zakupów Klienci wracają po takie urządzenia jak gofrownice, naleśnikarki, kuchenki mikrofalowe, sokowirówki, wyciskarki do cytrusów, ekspresy do kawy czy roboty barowe.

Planujesz otworzyć nowy lokal?

Jeśli jednak dopiero planujesz rozpocząć swoją przygodę z gastronomią skontaktuj się z naszym Działem Inwestycji Gastronomicznych.

Chcesz doposażyć swój lokal?

Sprawdź dostępne kategorie urządzeń gastronomicznych lub zadzwoń do nas. Możesz również Możesz również wypełnić poniższy formularz kontaktowy.

Lat doświadczenia

22

Zrealizowanych lokali

1898

Obsługiwanych województw

16

Inwestycji zagranicznych

37

pixel