Inwestycja - Eco bar
<< Powrót
![](/data/include/cms/assets/images/inwestycje/Component_190_-_12x.png)
Eco bar
Eco bary choć są nowością na polskim rynku gastronomicznym w krótkim czasie zdążyły zdobyć serca Polaków. Co charakteryzuje tego typu miejsca? Świeża i zdrowa żywność, smaczne menu bazujące na najpopularniejszych w ostatnich latach dietach – m.in. wegetariańskiej, wegańskiej, bezglutenowej, bezcukrowej i kuchni pięciu przemian. Wysokiej jakości składniki od lokalnych dostawców żywności – zagrodowe, Ecologiczne i bez konserwantów.
Wyposażenie Eco-Baru choć nie musi być tak rozległe jak wyposażenie restauracyjne to mimo wszystko jest całkiem obszerne. Obowiązkowo meble ze stali nierdzewnej, urządzenia grzewcze, urządzenia chłodnicze i rozdrabniające. Coraz częściej spotykanym trendem są także świeżo wyciskane soki i koktajle owocowe (lub warzywne) przygotowywane na oczach klienta. Pięknie pachną, rewelacyjnie smakują i apetycznie wyglądają.
Oczywiście każdy biznes – w tym biznes gastronomiczny jest tworzony po to, aby generować zyski. Dynamiczny wzrost sprzedaży produktów oferowanych przez eco-bary pozwala wierzyć, że trend na powstawanie tego typu lokali ma tendencję wzrostową.
![](/data/include/cms/assets/images/inwestycje/Component_190_-_12x.png)
Planujesz otworzyć nowy lokal?
Jeśli jednak dopiero planujesz rozpocząć swoją przygodę z gastronomią skontaktuj się z naszym Działem Inwestycji Gastronomicznych.
Lat doświadczenia
22
Zrealizowanych lokali
1898
Obsługiwanych województw
16
Inwestycji zagranicznych
37