Inwestycja - Eco bar

Eco bar

Eco bary choć są nowością na polskim rynku gastronomicznym w krótkim czasie zdążyły zdobyć serca Polaków. Co charakteryzuje tego typu miejsca? Świeża i zdrowa żywność, smaczne menu bazujące na najpopularniejszych w ostatnich latach dietach – m.in. wegetariańskiej, wegańskiej, bezglutenowej, bezcukrowej i kuchni pięciu przemian. Wysokiej jakości składniki od lokalnych dostawców żywności – zagrodowe, Ecologiczne i bez konserwantów.

Wyposażenie Eco-Baru choć nie musi być tak rozległe jak wyposażenie restauracyjne to mimo wszystko jest całkiem obszerne. Obowiązkowo meble ze stali nierdzewnej, urządzenia grzewcze, urządzenia chłodnicze i rozdrabniające. Coraz częściej spotykanym trendem są także świeżo wyciskane soki i koktajle owocowe (lub warzywne) przygotowywane na oczach klienta. Pięknie pachną, rewelacyjnie smakują i apetycznie wyglądają.

Oczywiście każdy biznes – w tym biznes gastronomiczny jest tworzony po to, aby generować zyski. Dynamiczny wzrost sprzedaży produktów oferowanych przez eco-bary pozwala wierzyć, że trend na powstawanie tego typu lokali ma tendencję wzrostową.

Planujesz otworzyć nowy lokal?

Jeśli jednak dopiero planujesz rozpocząć swoją przygodę z gastronomią skontaktuj się z naszym Działem Inwestycji Gastronomicznych.

Chcesz doposażyć swój lokal?

Sprawdź dostępne kategorie urządzeń gastronomicznych lub zadzwoń do nas. Możesz również Możesz również wypełnić poniższy formularz kontaktowy.

pixel