Maszynki do rozbijania mięsa
( ilość produktów: 15 )Profesjonalne kotleciarki do mięsa (steaker'y) to urządzenia gastronomiczne pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów bez konieczności stosowania tradycyjnego tłuczka. Przeznaczone są do restauracji, stołówek, sklepów mięsnych oraz sal weselnych czy firm cateringowych. Specjalna konstrukcja sprawia, że ubytek wagowy jest znacznie mniejszy w porównaniu z tradycyjną metodą. Dodatkowo mięso zachowuje swoje soki, jest bardziej pulchne i soczyste. Ponadto tak przygotowane kotlety, bitki czy steki są również łatwiejsze w formowaniu oraz obróbce cieplnej.
Oprócz fachowego doradztwa oferujemy również profesjonalny montaż oraz abonamenty serwisowe w ramach, których zapewniony jest regularny serwis urządzeń wykonywany w szybkim czasie. M&M Gastro - Twój Partner w Gastronomii.

Maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka) Forgast | FG10702

Maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka) Victor VKMCE

Maszynka do rozbijania mięsa (Steker) | MA-GA S20

Maszynka do rozbijania mięsa ręczna (kotleciarka) KR200 | SPOMASZ KR200

Maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka) | HENDI 975305

Maszynka do rozbijania mięsa ręczna (kotleciarka) | INOXXI T404

Przystawka do shoarmy do kotleciarki | HENDI 975312

Maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka) RM-ST11 | REDFOX 00007335

Maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka) | MA-GA KM27

Maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka) | INOXXI T707

Przystawka zgniatająca do kotleciarki | HENDI 975329

Maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka) | MA-GA KM27

Maszynka do rozgniatania mięsa (kotleciarka) | MA-GA KM20

Wałek zapasowy do kotleciarki | YATO YG-03301
