Sala weselna lub bankietowa - ciekawy sposób na własny lokal gastronomiczny

W ostatnich latach z usług doradców weselnych korzysta coraz więcej par.
Otwierając salę weselną czy bankietową z całą pewnością warto nawiązać kontakty z wedding plannerami, a swoje usługi reklamować w portalach dla przyszłych nowożeńców. Nasi przedstawiciele wielokrotnie wyposażali od zera miejsca tego typu.
Sala weselna i bankietowa zwykle przyjmuje od kilkudziesięciu do kilkuset gości jednocześnie. To nie lada wyzwanie nie tylko dla kucharzy i kelnerów, ale także dla urządzeń. Przede wszystkim dobrej jakości piec konwekcyjno-parowy wraz z wózkiem załadowczo-wyładowczym oraz schładzarka szokowa. Kuchnia, najlepiej 6-palnikowa, szafa chłodnicza, szafa mroźnicza, szatkownica wraz z zestawem tarcz.... i dziesiątki innych spraw.
Tym wszystkim zajmie się przedstawiciel - wspólnie ustalą Państwo najlepszą linię działania, listę potrzebnych rzeczy i tych urządzeń, na których można zaoszczędzić. Na sam koniec wisienka na torcie - nasza specjalistka od wystroju i zastawy stołowej, która uwzględniając specyfikę oraz wielkość Twojego lokalu pomoże dobrać odpowiednią zastawę stołową.
Chcesz doposażyć swój lokal?
Sprawdź dostępne kategorie urządzeń gastronomicznych lub zadzwoń do nas. Możesz również wypełnić poniższy formularz kontaktowy - skontaktujemy się z Tobą najszybciej jak to możliwe.
Planujesz otworzyć nowy lokal?
Jeśli jednak dopiero planujesz rozpocząć swoją przygodę z gastronomią skontaktuj się z naszym Działem Inwestycji Gastronomicznych:
ZOBACZ RÓWNIEŻ: