Kebab - sposób na własny lokal gastronomiczny
Kebab to znany i niezwykle popularny pomysł na biznes. Pomimo naprawdę dużej konkurencji wciąż otwierają się nowe lokale serwujące kebab (gyros), które działają z powodzeniem. W co musimy zainwestować? Przede wszystkim dobrej jakości urządzenie grzewcze do kebaba/gyrosa (elektryczne lub gazowe), profesjonalny nóż do mięsa (zwykle zalecamy kupić wysokiej klasy nóż jako urządzenie podstawowe i tańszą wersję noża jako urządzenie zastępcze w razie awarii abyśmy nie musieli zamykać biznesu na kilka dni). Kolejne sprzęty to oczywiście chłodnicza lada sałatkowa na dodatki, dyspensery do sosów, frytownica i grill kontaktowy.
Chcesz doposażyć swój lokal?
Sprawdź dostępne kategorie urządzeń gastronomicznych lub zadzwoń do nas. Możesz również wypełnić poniższy formularz kontaktowy - skontaktujemy się z Tobą najszybciej jak to możliwe.
Planujesz otworzyć nowy lokal?
Jeśli jednak dopiero planujesz rozpocząć swoją przygodę z gastronomią skontaktuj się z naszym Działem Inwestycji Gastronomicznych:
ZOBACZ RÓWNIEŻ: