Inwestycja - Bistro
<< Powrót
Bistro
Zawsze marzyła Ci się mała przytulna restauracyjka? A może nowoczesny lokal na kilka stolików i krótką kartę menu? Naszą odpowiedzią na Twoje marzenia jest pomoc w otwarciu bistro. Wyposażenie gastronomiczne, które będzie potrzebne do otwarcia lokalu bistro niewiele różni się od wyposażenia restauracyjnego, ale jest też znacznie uszczuplone.
Oczywistym elementem są urządzenia grzewcze oraz urządzenia chłodnicze, mile widziane (choć na początku można się bez nich obyć) są urządzenia rozdrabniające takie jak np. szatkownica, wilk do mięsa czy krajalnica i kuter. Ze swojej strony zawsze polecamy klientom zakup pieca konwekcyjno-parowego niewielkich rozmiarów lub pieca konwekcyjnego.
Ważnym elementem dla bistro jest zastawa stołowa – istotne jest, aby była to porządna porcelana gastronomiczna o pięknej linii i podwyższonej odporności na obtłuczenia.
Planujesz otworzyć nowy lokal?
Jeśli jednak dopiero planujesz rozpocząć swoją przygodę z gastronomią skontaktuj się z naszym Działem Inwestycji Gastronomicznych.
Lat doświadczenia
22
Zrealizowanych lokali
1898
Obsługiwanych województw
16
Inwestycji zagranicznych
37