Sushi bar - ciekawy sposób na własny lokal gastronomiczny

Sushi bar jest sprawdzonym pomysłem na biznes. Początkowo występowały wyłącznie w centrach wielkich miast, później stopniowo były wprowadzane na pasaże galerii handlowych. Dziś coraz częściej bary sushi można spotkać w mniejszych miastach i cieszą się one sporą popularnością.
Z pewnością kluczem do sukcesu jest tu wiedza i umiejętności. Kolejnym, równie ważnym, elementem są składniki i ich umiejętne przechowywanie oraz obróbka. Chcąc otworzyć i wyposażyć bar sushi musimy zainwestować w wysokiej jakości witrynę chłodniczą na ryby i owoce morza, urządzenie do gotowania ryżu oraz zestaw noży. Idealnym zakupem dla tego typu lokali jest także łuskarka do lodu i niebanalna zastawa stołowa.
Chcesz doposażyć swój lokal?
Sprawdź dostępne kategorie urządzeń gastronomicznych lub zadzwoń do nas. Możesz również wypełnić poniższy formularz kontaktowy - skontaktujemy się z Tobą najszybciej jak to możliwe.
Planujesz otworzyć nowy lokal?
Jeśli jednak dopiero planujesz rozpocząć swoją przygodę z gastronomią skontaktuj się z naszym Działem Inwestycji Gastronomicznych:
ZOBACZ RÓWNIEŻ: