Piły do cięcia kości
( ilość produktów: 5 )Profesjonalne piły do mięsa i kości przeznaczone do gastronomii oraz sklepów pozwalają na szybkie i wygodne cięcie świeżego oraz zamrożonego mięsa (z kością lub bez kości), drobiu oraz ryb. W zależności od modelu piła może posiadać obudowę wykonaną ze stali nierdzewnej lub aluminium oraz ostrze o długości od 155 do 183 cm.
W ofercie piły do cięcia mięsa i kości znanych i sprawdzonych marek tj. Ma-Ga, Fama, Fimar, Redfox i Royal Catering.

Ma-Ga
Piła do mięsa - dł. ostrza 155cm | MA-GA PM1550S
Cena Netto
7 905,00 zł
Cena Brutto
9 723,15 zł /szt. brutto

Hendi
Piła elektryczna do kości | HENDI 282502
Cena Netto
6 879,19 zł
Cena Brutto
8 461,40 zł /szt. brutto

Redfox
Piła do cięcia kości PK-1 | REDFOX 00007336
Cena Netto
7 649,15 zł
Cena Brutto
9 408,45 zł /szt. brutto

Yato
Piła elektryczna do kości | YATO YG-03392
Cena Netto
3 130,00 zł
Cena Brutto
3 849,90 zł /szt. brutto